Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Båd/Sejlsport

De førende sejlsportsmagasiner med kapsejlaser, sejlerliv, bådbyggeri, yachts og diverse bådtyper.
Læs mere

11 vare(r)

11 vare(r)

Gratis fragt på alle båd magasiner hos Bladportal
Her finder du Danmarks bredeste online udvalg af båd magasiner og sejlsport magasiner samlet et sted. Vi har lige tidsskriftet til dig med interesse i sejlsport, racing, kapsejlads og forskellige bådtyper, bl.a. Yachting World, som er det største sejlsportsmagasin fra England. Her finder du alle de nyeste reportager fra alverdens store havkapsejladser og de deltagende luksusyachts, som kæmper om æren og guldet. Verdens førende sejlsportseksperter tester udstyr og både, og vi giver dig de smukkeste, mest fristende og inspirerende billeder af de mest eksklusive luksusyachts.

 

Verdens førende båd magasiner lige her på Bladportal.dk

Et andet sejlsport magasin, som vi varmt anbefaler, er Sailing Today, som velsagtens er et af verdens førende båd magasiner med alt om de nyeste trends, både og produkter indenfor sejlads. Hvis du er til mere organiske bådtyper, er Wooden Boat magasinet skrevet til bådejere, bygherre og designere af de smukkeste skibe og både udført i træ. I Boat International sætter verdens bedste fotografer og sejlsportsjournalister standarden et nøk op, så her får du et vaskeægte samlerobjekt med alt om både og skibe og livet til søs. Der er også noget for dig, som er historisk interesseret, i World of Ships fokuserer hvert nummer på et tema eller et vigtigt historisk skib, og her får du et båd magasin i verdensklasse, fyldt med historiske billeder og det flotteste artwork af historiske både og klassiske skibe.

 

Alle typer af bådblade og magasiner om sejlsport

Her på Bladportal.dk kan du mærke skumsprøjtene fra de førende sejlsportsmagasiner med de nyeste internationale kapsejlaser fra de syv have og alt om sejlerlivet om bord. Er du den handy type, finder du inspiration om bådbyggeri lige fra vedligehold og reparation til både bygget op fra grunden. Er du mere til at lade dig inspirere (og friste) af det luksuriøse liv om bord på en yacht, så har vi selvfølgeligt også bladet til dig. 

 

Få dit båd blad eller sejlssportsmagasin leveret til døren gratis

Vi gør det nemt og bekvemt for dig at købe bådblade og sejlsportsmagasiner. Du finder dit bad magasin online lige her, og vi sender det hjem til dig. Vi giver dig fri levering af dine magasiner, da der er gratis levering af sejlssportsblade i Danmark. Når du løber direkte fra bladportal.dk, så du kan trygt bestille udenlandske blade og internationale magasiner, så klarer vi resten.

 

Danmarks største forhandler af udenlandske magasintitler

Bladportal.dk er Danmarks største forhandler af internationale båd magasiner, sejlsportstidsskrifter og blade. Du kan vælge mellem næsten 700 internationale ugeblade og magasiner indenfor alle kategorier, så der er helt sikkert noget til enhver smag og interesse. På Bladportal.dk kan naturligvis også finde din nærmeste forhandler.