Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Bookaziner

Fordyb dig eller forkæl en, du holder af, med vores bookaziner, som i lækker kvalitet bringer dybdegående indhold og viden om bl.a. historie, videnskab, musik, fotografering og andre hobbyer.
Læs mere

1 til 12 ud af 17

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 17

Side:
  1. 1
  2. 2

Bookaziner i høj kvalitet

Vores bookaziner giver dig mulighed for at dykke dybt ned i et specifikt emne, som er bearbejdet at et team af redaktører, designere, fotografer og eksperter på området. Bookaziner er en mellemting mellem et magasin og en bog, som i høj kvalitet leverer dybdegående indhold og en masse flotte billeder og illustrationer.

Masser af historie og videnskab

Er du til historie og videnskab kan du for eksempel begrave dig ned i viden og teorier om nogle af historiens største begivenheder så som 2. verdenskrig, vikingetiden, antikken, borgerrettighedsbevægelsen, pirattiden eller den skæbnesvangre rejse af det usænkelige skib Titanic. Everything You Need To Know About World War II, All About History Book Of Titanic, Everything You Need To Know About The Vikings, Defining Battles of World War II tager dig alle med på historiske rejser fulgt af flotte illustrationer.

For fotografen

Kan du lide at fotografere og redigere billeder er der masser af inspiration, tips og tricks at hente i titler som Professional Photography, Master Your Camera In 4 Weeks, Photography Tips, Tricks & Fixes, Outdoor Photography og Teach Yourself Photoshop.

Musik specials

Også i musikkens verden er der lækre bookaziner at hente, hvad end du sværger til den akustiske guitar som i Acoustic eller er nysgerrig på at vide mere om legendariske bands i The Story Of Nirvana eller Classic Rock’s Special Queen.

Giv et bookazin i gave – gratis levering

Bookaziner er den perfekte gave, hvad enten du vil forkæle en med en særlig hobby eller en der elsker at fordybe sig i dybdegående historier og viden. Bookaziner er alle i lækker kvalitet med flotte billeder og illustrationer. Skal vi sende bookazinet direkte hjem til den, du ønsker, så er der som altid fri fragt uanset hvor meget du køber.