Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Ungdom

Teenageblade til teenagepiger med musik og popkultur, make-up tutorials, mode og fashion, sladder om kendte, samt artikler om sex, følelser og forelskelse.
Læs mere

2 vare(r)

2 vare(r)

Køb internationale ungdomsblade online

Her på Bladportal.dk finder du også verdens bedste ungdomsblade. De henvender sig primært til de teenagepiger, som gerne vil holde fingeren på pulsen med hensyn til den smarteste mode, de sjoveste quizzer, fantastiske make-up tutorials, mode og fashion, hot sladder om kendte, inspiration til værelsesindretning, musik og popkultur samt ting, der bare er ALT for pinlige at tale med forældre om som sex, følelser og forelskelse.

Må vi f.eks. foreslå Tiger Beat, som er et teenage magasin med masser af sladder, plakater, gode råd og interviews med stjernerne. Eller hvad med Seventeen, som nok er for et lidt ældre teenagepublikum på omkring de sytten år, fyldt med de nyeste trends og tendenser indenfor mode og stil, berømtheder og kærlighed. Just for Teens J14 er det ultimative pigemagasin fyldt med billeder og nyheder om de største stjerner og hedeste idoler. Det er også her, du henter gode råd, hvis du ikke ved, hvordan du skal nærme dig dit crush, og dine forældre er totalt pinlige og ikke til at tale om – så har vi din ryg.

 

Vi har også blade til yngre børn

Børnebladene leverer malehæfter og underholdning til de mindste. Her anbefaler vi f.eks. Vi Elsker Mode, som er en skøn malebog fyldt med de sødeste påklædningsdukker og selvfølgelig smarte og praktiske klistermærker, så det er nemt at få din påklædningsdukke til at se fantastisk ud! Selve bogen er megasmart udformet som en lille håndtaske, så den er nem at have med rundt alle vegne.

 

Fri levering i Danmark af udenlandske rejsemagasiner

Vi har de fedeste ungdomsblade, som kan gøre selv den mest humørsvingende teenager glad igen. Du kan bestille dit næste blad her på siden, og så bliver de sygeste ungdomsblade sendt direkte til din postkasse. Der er gratis levering i Danmark, når du løber direkte fra bladportal.dk, så du kan trygt bestille dit ungdomsblad til din yndlingsteenager, så klarer vi resten.