Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Foto

Her finder du fotoblade med tests af de nyeste kameraer inklusive digitalkameraer, sort/hvid fotografering og flotte billedserier, tests og anbefalinger.
Læs mere

1 til 12 ud af 14

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 14

Side:
  1. 1
  2. 2

Bliv klogere på at tage dét foto du drømmer om

Et foto kan faktisk være et helt kunstværk i sig selv. Ligesom andre udtryk og indtryk er individuelle, er oplevelsen af et foto ligeså. Nogle reagerer mest på farverige fotos, hvor andre finder det sort/hvide foto mere stærkt og udtryksfuldt. I dag er der et hav af muligheder, for at tage dét foto man ønsker, da teknikken og det fotografiske udstyr er udvikling. Vi har blade og magasiner der kun fokuserer på fotografiet som kunstart, ligesom der er magasiner om alt det udstyr der er at vælge imellem. Er du til udstyr fra Canon er der en hel håndbånd om udstyr fra dem, ligesom du i Nikon’s håndbog finder vejledning om deres udstyr. Har du brug for tips og tricks til at tage dit næste foto, kan du blive inspireret i det engelske Photography eller i det tilsvarende engelske Digital Photographer.
 

 

Abonnement uden automatisk fornyelse

Hos Bladportal har du mulighed for at købe et enkelt nummer af et magasin, eller du kan tegne et abonnement på 3, 6 eller 12 numre helt uden binding – og der er heller ingen automatisk fornyelse. Vi leverer dine blade hurtigt og uden leveringsomkostninger til din postkasse.