Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

IT/Elektronik/HiFi

Her finder du et bredt udvalg til dig, som elsker elektronik, IT og HI-Fi. Vi giver dig verdens førende tidsskrifter indenfor Mac og PC, Iphone og Android samt surround sound og computere samt animation, videoproduktion og FX.
Læs mere

1 til 12 ud af 27

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 12 ud af 27

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Køb dit næste Hifi magasin direkte fra bladportal.dk

Her finder du et bredt og solidt udvalg af tech, hobby og fritidsblade til dig, som elsker hi-fi, IT og gadgets samt gaming.

 

Alt til gameren i gamerblade og gaming magasiner 

Du finder de nyeste gaming magasiner og fedeste gamerblade til både Xbox og PC, heriblandt det officielle PlayStation blad: PlayStation Officiel Magazine, som indeholder alt, der har med PlayStation at gøre. Dermed får du adgang til alle de største spil til PlayStation 4, PlayStation 3 og PlayStation Vita. Vi anbefaler samtidig også magasinet Edge, som er skrevet til Gameren, der så absolut vil have fingeren på pulsen indenfor den nyeste interaktive underholdning. Det flotte blad indeholder altid kortere og længere artikler fyldt med tips og ideer til de nyeste spil, og hvordan du kommer igennem dem, samt spillevejledninger til Sony PlayStation, Nintendo 64, Net og Multimedia m.m.

 

Hifi magasin, der er som sød musik for dine øre

Er du lydnørd, skal du glæde dig til at stifte nærmere bekendtskab til nogle af verdens førende magasiner indenfor HI-Fi og surround sound. Du kender sikkert allerede The Absolute Sound, som dækker high-end lydudstyr og musikanmeldelser og handler om musik og reproduktion af musik i hjemmet. Det er kræs for lyd-kendere. Vi anbefaler også Hifi +, som er fyldt med hi-fi anmeldelser samt de professionelles kyndige vejledning, når det drejer sig om, hvad du skal købe og hvorfor. Men gå selv på opdagelse i vores mange hifi-magasiner, der er helt sikkert også et til din smag.

 

Vi har også et IT-magasin til dit behov

Til dig, som elsker elektronik magasinet og IT magasin, har vi selvfølgelig også noget til dig. Kik f.eks. nærmere på det tyske PC Welt, som giver dig alt det nyeste inden for computere og kommunikation.

 

Fri levering i Danmark af danske og udenlandske IT magasiner

Vi har de fedeste blade og magasiner om gaming, IT og hifi, så uanset hvad du kan lide at nørde med, så har vi bladet til dig. Du kan bestille direkte her på siden, og så bliver den nyeste viden om hifi, gaming og hifi sendt sendt direkte til din postkasse. Der er gratis levering i Danmark, når du løber direkte fra bladportal.dk, så du kan trygt bestille dit hifimagasin eller gamingblad med det samme, så klarer vi resten