Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

OM OS

På bladportal.dk præsenterer vi dig for et kæmpe udvalg af internationale magasiner og ugeblade fra hele verden. Her kan du:

  • • finde din nærmeste lokale forhandler.
  • • købe direkte fra bladportal.dk og få dine blade sendt direkte hjem i postkassen.
  • • tegne et abonnement, så du får dine blade tilsendt løbende helt automatisk.


Bladportal.dk arbejder sammen med et stort antal danske og udenlandske udgivere. På Bladportal.dk finder du stort set alle de udenlandske titler, der udkommer i Danmark.

Vi gør et stor arbejde for at udvælge de mest relevante titler fra hele verden, men kan du ikke finde lige præcis det blad, du søger, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice, så gør vi, hvad vi kan, for at hjælpe dig videre. Ring på 44517505 eller skriv til os på kundeservice@bladportal.dk.

Udenlandske titler har typisk lang transporttid og leveringen kan derfor svinge med et par uger. Vi arbejder altid på at sikre, at du modtager dit blad så hurtigt, det overhovedet kan lade sig gøre. Vi lagerfører ikke alle titler, så du skal være opmærksom på "Forventet leveringsdato".


BLADKOMPAGNIET
Bladportal.dk er etableret af A/S Bladkompagniet i  2019.

Bladkompagniet distribuerer danske og internationale magasiner og aviser til mere end 4.000 forhandlere.

Vi distribuerer dagligt aviser for de store bladhuse til kiosker, dagligvarebutikker og købmænd i hele landet. To gange om ugen leverer vi danske og internationale ugeblade og magasiner.

Bladkompagniet omdeler hvert år 30 mio. magasiner, ugeblade og medlemsblade – direkte i modtagerens postkasse inden kl. 6.30 om morgenen. Bladkompagniet er i dag et af Danmarks største landsdækkende postselskaber og omdeler hver dag året rundt aviser, magasiner, erhvervspost og direct mail.

 Se mere på www.bladkompagniet.dk

 Bladkompagniet er ejet af Berlingske Media A/S og JP/Politikens Hus i fællesskab.