Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Orientering/Nyheder

Her finder du internationale nyheder til dig, som ønsker at holde dig ajour med aktuelle begivenheder, politik, samfund, business og ledelse med dybdeborende journalistik og reportager, anmeldelser, essays, satire og fiktion.
Læs mere

1 til 12 ud af 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 12 ud af 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Køb business magasiner om internationale nyheder online

I et medielandskab forurenet af fake news, kan du finde dybdeborende journalisme og baggrundsinformation her i nogle af verdens bedste reportage magasiner og business news magasiner her på sitet. Kvalitetsjournalisme er den nemmeste måde at holde sig ajour med aktuelle begivenheder, politik, samfund, business og ledelse og samtidig læse velskrevne analyser og reportager, anmeldelser, essays, satire og fiktion i reportage magasiner af førende skribenter.

 

Business magasin skrevet af verdens førende eksperter indenfor business og ledelse

Er du til den lidt mere akademiske tone, er Harvard Business Review lige sagen. Det er et business magasin, som dækker organisatorisk ledelse i teori og praksis, og er skrevet af verdens førende eksperter indenfor business og ledelse. Her tages de mest aktuelle diskussioner og nutidens vigtigste debatter samtidig med, at de traditionelle teorier om organisationer og ledelse hele tiden udforskes og udfordres. Det er et hard core business magasin udgivet af verdens bedste universitets forlag, så det bliver faktisk ikke meget bedre.

 

Business magasin med analyse af den globale økonomi

Har du lyst til at dykke længere ned i verdens økonomiske tilstand, anbefaler vi det økonomiske tidsskrift World Finance, som giver dig omfattende dækning og analyse af den finansielle sektor og den globale økonomi. Lidt i samme genre finder du også Business Week Bloomberg int., som er det største internationale erhvervsmagasin, der dækker den globale økonomi og den seneste teknologi. Det er et magasin om business og tech, som medtager tidens tendenser med analyser af, hvad det så alt sammen betyder. Vi anbefaler også varmt business magasinet Forbes, som er skrevet så det indeholder en velafbalanceret kombination af både virksomhedsteori og internationale nyheder så det på den måde giver dig en vejledning til ledelse og virksomhedsstrategier, som du kan lade dig inspirere til at implementere i dit eget arbejdsliv.

 

Reportage blad leveres med fri fragt

Vi har en bred portefølje af reportage magasin og business magasiner med alt om aktuelle begivenheder, herunder politik og samfund, og du finder helt sikkert også et magasin om business til dit behov. Uanset om du mest er til business og ledelse eller hard core økonomiske analyser, så kan du nyde velskrevne reportager, anmeldelser, essays, satire og skrevet af førende skribenter i vores mange internationale business magasiner. Uanset hvilken type business blad eller reportage magasin, du søger, så finder du det her på bladportal.dk. Du kan med andre ord bestille dit næste reportagemagasin her på siden, og så bliver det sendt direkte til din postkasse. Der er gratis levering i Danmark, når du løber direkte fra bladportal.dk, så du kan trygt prøve dig frem og finde dit helt eget magasin om business.