Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Håndarbejde

Sy, strik, broderi, quilting og patchwork - her finder du masser af blade med opskrifter, symønstre og inspiration til dit næste håndarbejdsprojekt.
Læs mere

1 til 12 ud af 19

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 19

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb dine håndarbejdsblade direkte fra bladportal.dk

Vi har samlet de bedste og flotteste magasiner om håndarbejde lige her. Uanset hvilket slags magasiner om håndarbejde, du er ude efter, så har vi masser af blade med opskrifter, symønstre og inspiration til dit næste håndarbejdeprojekt. Er du til syblade, strikblade, broderimagasiner, blade om quiltning eller patchworkblade - her finder du simpelthen det største online udvalg i håndarbejdsblade og magasiner om håndarbejde.

 

Magasiner om håndarbejde fyldt med mønstre, videoer, teknikker og tips

Hvis du kan lide at sy, anbefaler vi, at du ser nærmere på Simply Sewing, som indeholder et fantastisk udvalg af mønstre, så du får lige det, du skal bruge for at kunne sætte dig til maskinen og sy alt fra tasker til boligudstyr og selvfølgeligt det flotteste tøj, der fremhæver dine bedste træk. Du kan også se nærmere på håndarbejdemagasinet Ottobre Design, som er et flot og praktisk anvisende håndarbejd magasin, som er designet specielt til dig, der selv syr smart modetøj til børn, unge og voksne. Der er altid mere end 40 designs i hver udgave, hvortil du får de flottete mønstre og instruktioner, der er nemme at forstå. Er du skør med korsstingblade, giver Cross Stich Crazy dig mønstre og opskrifter til dit korsstingsbroderi i dette hyggelige håndarbejdsblad.

 

Magasiner om quilte og håndarbejdemagasiner

Et andet flot engelsk håndarbejde magasin er McCall's Quilting – måske dit næste yndlingssyblad? Det er i hvert fald proppet med både enkle og mere komplicerede mønstre – lige til at sy efter. Hvis du har brug for yderligere vejledning, henviser McCall's Quilting også til videoer, og er i det hele taget gode til at forklarer teknikker på en enkelt og overskuelig måde. Du får alle de dygtigste syerskers allerbedste tips, så du kan lave de flotteste quilte.

 

Fri levering af håndarbejdsblade og magasiner om håndarbejde

Uanset hvilken type håndarbejdsblad, du søger, så kan du finde det her på siden. Du kan bestille alle de flotteste håndarbejdsblade her på siden, og så bliver de flotteste håndarbejde magasiner sendt hjem til dig, uanset om du foretrækker sy blade, strikblade, broderimagasiner, blade om quiltning eller patchworkmagasiner - her finder du simpelthen det største online udvalg i håndarbejdsblade og magasiner om håndarbejde. Der er gratis levering i Danmark, når du løber direkte fra bladportal.dk, så du kan trygt prøve dig frem.