Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Sport

Her dækker vi de fleste sportsgrene som ski og snowboarding, fodbold, basket, golf, yoga, triatlon, løb, bodybuilding og wresling.
Læs mere

1 til 12 ud af 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 12 ud af 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Køb de bedste internationale sportsmagasiner

Det er næsten lige meget, hvilket sportsmagasin, du leder efter – vi har simpelthen det største online udvalg af internationale sportsmagasiner lige her på bladportal.dk. Vores udvalg dækker en bredt vifte af sportsgrene, her i blandt f.eks. ski og snowboarding, fodbold, basket, golf, yoga, triatlon, løb, bodybuilding og wresling.

 

Danmarks største udvalg af online internationale sportsmagasiner

Her får du en bred introduktion til bare et smalt udsnit af de mange internationale sportsmagasiner, du kan finde på siden, så du ved selvsyn kan se, at vi vitterligt har Danmarks største udvalg i sportsmagasiner inden for utallige sportsgrene – eller det, der ligner. Vi starter med sportsmagasinet 220 Triathlon til dig, der gerne vil svømme, cykle og køre hurtigere – eller læse om dem, der gør det. Dette lækre sportsmagasin giver dig multisport nyheder, er fyldt med triatlon træningstips, anmeldelser og forum fra 220 Triathlon, som er Storbritanniens største sælgende triathlonmagasin.

Går dit adrenalinkick i en lidt anden retning, nemlig op, kan vi anbefale Rock & Ice, som er klatrebladet, der giver dig nyheder, dybdegående profiler af bjergbestigere, anmeldelser af udstyr samt de mest utrolige klatrebilleder. Man skal holde godt fast, når man læse dette fantastiske klatremagasin.

Er du mere til det hvide guld, er Telegraph Ski & Snowboard skisportsbladet, som giver dig anmeldelser og råd til feriesteder og udstyr, plus snerapporter, nyheder og tilbud. Endeligt er der skaterbladet Thrasher magasin, som er hundrede procent dedikeret til skateboarding. Dermed giver de dig altså en helt unik adgang til de største skaterstjerner, skaterbaner og hele 'sk8er- livsstilen'. Skal vi lidt ned i tempo, men ikke nødvendigvis styrke og smidighed, kunne du jo se nærmere påOM Yoga & Lifestyle, som er magasinet, der hjælper dig til at nyde et mere aktivt og givende liv med hjælp fra yoga og hele yogalivsstilen. Bladet henvender sig nok primært til kvinder, men mandlige yogier er selvfølgeligt velkomne til at læse med, og kan samtidig blive klogere på de bedste yogaretreats osv. i dette yogablad for alle, der ønsker smidighed nok til at tage benene på nakken. 

 

Fri levering i Danmark af internationale sportsmagasiner

Uanset hvilken motionsform, der giver dig sved på panden, har vi et sportsmagasin, der passer til dig. Du kan bestille dit næste sportsmagasin her på siden, uanset om du er til fodbold, basket, golf, yoga, triatlon, løb, bodybuilding eller wresling – eller noget helt fjerde. Bestiller du online på bladportal.dk, bliver dine sportsmagasiner sendt direkte til din postkasse. Der er gratis levering i Danmark, når du løber direkte fra bladportal.dk, så du kan trygt bestille dit næste sportsmagasin allerede i dag.