Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Film

Filmmagasiner med aktuelle biograffilm og interview med skuespillere, instruktører, anmeldelser mv.
Læs mere

5 vare(r)

5 vare(r)

Filmmagasin - køb internationale magasiner om film online

Frisk fra trykken har vi alle de bedste filmmagasiner med aktuelle biograffilm og interview med skuespillere, instruktører, anmeldelser mv. Hvis du leder efter et virkeligt godt og interessant filmmagasin, så har vi flere forslag til dig.

 

Total Film giver dig totalt meget filmmagasin for pengene

er skrevet til og af de ægte filmnørder og indeholder side efter side spækket med saftige anmeldelser, dybdeborende reportager og intime portrætinterviews af filmfolk både foran og bagved kameraerne. Total Film giver dig også flotte billedreportager og plakater, som er lige til at hænge op på teenageværelset.

 

Ready, Set, Action: Internationale filmmagasiner – lige her

Men det er ikke alt. Vi har mange andre magasiner om film. Sight & Sound skriver om de nyeste film i biografen, giver dig lange og spændende interviews med verdens førende instruktører samt historiske tilbageblik i filmens verden. Det er også her, du finder de seneste nyheder fra bl.a. filmens by Hollywood.

 

Tysk filmmagasin med meget mere om europæisk film

 Hvis du vil lidt tættere på, er vi hos bladportal.dk stolte af at kunne tilbyde dig det flotte tyske magasin Cinema, som vel nok har en lidt mere europæisk vinkel på de seneste film – med fokus på alt fra de aktuelle tyske, europæiske, amerikanske og internationale biograffilm. Her går vi også bag om filmene og bringer interview med skuespillere og instruktører og høre om, hvad der inspirer deres arbejde med filmkunsten, osv. Endeligt har vi det super lækre engelske filmmagasin Empire (UK), som giver dig grundige anmeldelser af biografaktuelle storfilm. Empire er samtidigt spækket med de flotteste og lækre farvebilleder og artikler samt spændende, ærlige interviews med tidens største skuespillere og stjerner.

 

Fri levering i Danmark af internationale filmmagasiner

Uanset om du er til smalle kunstfilm, action brag fra Hollywood eller nordic noir, har vi et filmmagasin, der passer til dit temperament. Bestiller du online på bladportal.dk, bliver dine filmmagasiner sendt direkte til din postkasse. Der er gratis levering i Danmark, når du køber direkte fra bladportal.dk, så du kan trygt bestille dine næste magasiner om film allerede i dag.

 

Magasinabonnement – alle tiders gave -fri fragt

På bladportal.dk kan du tegne et abonnement uden binding på alverdens magsiner og blade. Du kan også give et abonnement på blade eller magasiner i gave. Det er en alle tiders gaveidé. Og der er gratis levering til den adresse, som du ønsker. Vi sender direkte til modtageren af gaveabonnementet.  Du vælger datoen for hvornår abonnementet skal starte fra. Når du bestiller et abonnement eller et enkelt blad eller magasin i gave, kan du printe et gavebevis ud, som du kan give til modtageren. Dernæst kan modtageren bare vente på at bladet eller magasinet bliver leveret direkte i sin postkasse. Tegn et gaveabonnement allerede i dag!

Total Film, Empire, Cinema og Sights & Sound er bare de mest populære filmmagasiner, du kan give et gaveabonnement på.