Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Musik

Uanset om du bare elsker klassisk, rock and roll, moderne musik eller er specifikt til guitar, bas eller trommer finder du her musikblade med alt om koncerter, bands, anmeldelser og interviews.
Læs mere

1 til 12 ud af 36

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 12 ud af 36

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Køb de mest populære musikblade online – vi har også et musik magasin til dig!

Leder du efter internationale musikmagasiner i Danmark, er Bladportal.dk det helt rigtige sted at starte. Uanset om du elsker klassisk musik, rock n’ roll, moderne musik eller er specifikt til guitar eller bas, finder du et bredt udvalg af musikblade med alt om instrumenter, koncerter, bands, anmeldelser og interviews.

 

Kongen af musikblade sidder tungt på tronen

Kongen af musikblade er vel nok Rolling Stone, som altid giver dig sydende nyheder fra musikkens brandvarme verden, herunder sveddryppende anmeldelser af de seneste udgivelser, interviews med de helt store rockbands og kendisser samt selvfølgelig seriøse artikler om alvorlige emner som klima og krig.

 

Har du brug for selv at lære at håndtere en spade, er Guitar Techniques lige bladet for dig. Her lærer de fra sig, så du kan blive en bedre teknisk guitarspiller. Det er ikke for sjov, at man sagde, at Eric Clapton var en gud på en guitar – det, han kan, er svært – men med Guitar Techniques får du et musikmagasin, der bringer dig tættere på dine idoler og dét, de kan.

 

Til den kræsne kender og samler går musik- og filmmagasinerne Empire, Q og Mojo sammen om at udsende en specialudgave hver måned, der sætter fokus på de største begivenheder inden for både filmens og musikkens verden. Hver måned får læserne altså her den definitive og dybdegående historie bag de største rocklegender og de mest ikoniske film til dato.

 

Hip hop magasiner online and you don’t stop

Er du mere til at sige the hippie to the hip hip hop and you don't stop, så kan du kaste håndtegn efter XXL Worldwide, som er et livsstilsmagasin, der dækker alle aspekter af hip-hop kulturen, herunder musik, stil, sport og politik.

 

Verdens bedste musikguide

Verdenskendt som velsagtens verdens bedste musikguide – på den øverste hylde finder vi Q, som er et velskrevet og kritisk engelsk musikmagasin om rock og popmusik. Dette super lækre musikmagasin indeholder altid fyldige interviews med stjernerne samt anmeldelser af den nyeste udgivelser.

 

Gratis levering af musikmagasiner i Danmark

Bestiller du online på bladportal.dk, bliver dine musikmagasiner sendt direkte til din postkasse. Der er gratis levering i Danmark, når du køber direkte fra bladportal.dk, bestil du bare dine næste magasiner om musik allerede i dag.

 

Magasingaver - alle tiders gaveidé - tegn et gaveabonnement

På bladportal.dk kan du tegne et abonnement uden binding på alverdens magsiner og blade. Du kan også give et give et abonnement på blade eller magasiner i gave. Det er en alle tiders gaveidé. Og der er gratis levering til den adresse, som du ønsker. Vi sender direkte til modtageren af gaveabonnementet.  Du vælger datoen for hvornår abonnementet skal starte fra. Når du bestiller et abonnement eller et enkelt blad eller magasin i gave, kan du printe et gavebevis ud, som du kan give til modtageren. Dernæst kan modtageren bare vente på at bladet eller magasinet bliver leveret direkte i sin postkasse. Tegn et gaveabonnement allerede i dag!

 

The Ultimate Music Guide, Gitar PlayerModern Drummer , WIRE, UNCUT, Rolling Stone, Metalized, Metal Hammer, BBC Music og Classic Rock er bare nogle af de over 30 forskellige magasiner og blade i musik kategorien, du kan give et gaveabonnement på.