Til forsiden
Dit sprog: da
Gratis levering
Verdens bedste magasiner
Find nærmeste forhandler
Dit sprog: Dansk

Musiknyheder

Musikmagasiner, som dækker alt, hvad du har brug for at vide, hvis du er passioneret omkring film og musik. Her får du dybdegående plade- og koncertanmeldelser, interviews og musiknyheder med særlig fokus på rock og de største musiklegender.
Læs mere

6 vare(r)

6 vare(r)

Få de seneste musiknyheder direkte i din postkasse

Hvad der rører sig på den internationale musikscene er næsten ligeså skiftende som hvad der er hot indenfor mode. Derfor kan du holde dig opdateret på musiknyheder med bl.a. det engelske Record Collector, som er Storbritanniens ældste magasin indenfor rock og pop. Ønsker du at gå ned af musikkens memory lane, hjælper Mojo med tilbageblik på nogle af musikkens store kunstnere gennem tiden. Det ikoniske musikmagasin Rolling Stone giver dig, udover musiknyheder, også anmeldelser af ny musik og interviews med store rockbands.

 

 


Abonnement uden binding

Hvis du har fået smag for et af vores magasiner med musiknyheder, kan du tegne et abonnement på f.eks. 3, 6 eller 12 udgivelser uden binding. Ønsker du fortsat at modtage dit yndlingsblad efter endt abonnement, kan du vælge et nyt abonnement på det antal numre der passer dig.